Întrebări frecvente

Compozitie: Aqua, Alcool izopropilic, Glicerina, Biotina, Clorura de amoniu, Inozitol, Acetat de amoniu, Acid palmitic, Polisorbat 20, Tirozina, Arctium Lappa, Acid galic, Sulf, Extract de coada-calului, Parfum.

GR-7 Professional este un lichid tonifiant care inversează în mod natural procesul de albire și restabilește culoarea naturală originală a părului.

La utilizarea GR7 Professional, amestecul de ingrediente active și ierburi pătrunde direct prin scalp în foliculii de păr, unde activează producția de melanină, ceea ce duce la restabilirea directă a culorii naturale a părului. Acest proces are loc treptat și nu poate fi comparat cu procesul de îndepărtare a părului gri cu vopsire.

Nu există un răspuns clar aici. Este nevoie de 7 zile pentru unii și de 21 de zile pentru alții. Totul este determinat de gradul de păr gri și de starea părului. Este nevoie de o fracțiune din timp pentru a recăpăta culoarea originală a părului decât timpul necesar pentru ca părul gri să se dezvolte, dar trebuie respectat faptul că ambele sunt un proces.

În primele 2-3 săptămâni, până când culoarea originală a părului este restabilită, tonicul trebuie masat în scalp dimineața și seara. O sticlă de tonic este suficientă pentru asta. După aceea, trebuie să utilizați GR7 de 2-3 ori pe săptămână, ceea ce înseamnă că 1 sticlă este suficient pentru aproximativ 3 luni de atunci înainte.

În primul rând, începem de obicei să îngăruim în jurul urechilor, pe părțile laterale, și abia apoi încărunțirea continuă până la vârful capului sau la ceafă. Acest proces se va întoarce în direcția opusă, culoarea originală a părului va fi vizibilă mai devreme pe vârful capului și pe spatele capului și va fi activată ulterior pe cele două părți.

Revenirea culorii naturale are loc în două faze. Prima faza reda culoarea naturala, in aceasta faza va recomandam sa va spalati parul de cat mai putine ori. Folosiți produsul dimineața și seara cât mai mult posibil, fără să vă spălați părul. Pătrunderea GR-7 Professional prin piele în foliculii de păr depinde de grosimea pielii și de densitatea părului. De exemplu, dacă aplicați produsul timp de 4 zile și apoi vă spălați părul, apoi continuați să aplicați GR-7 și nu vă mai spălați părul timp de câteva zile. În acest fel, obținem rezultatul dorit.

Pentru achiziții de peste 300 LEI:
Gratuit pentru toate metodele de livrare.

Pentru achiziții sub 300 LEI:
50 LEI pentru toate metodele de livrare.

Dupa comanda, vom preda coletul dumneavoastra serviciului de curierat, care il va livra in termen de 3 zile.

Prin plata cu cardul bancar, puteti face cumparaturi confortabil si in siguranta in magazinul nostru.
Plata securizată cu cardul bancar prin internet este asigurată de Stripe. 

 

Shopping Cart