Oldal kiválasztása

Felhasználási feltételek

I. Általános feltételek

1. A gr-7.co.uk üzlet (a továbbiakban: Shop) lehetővé teszi az interneten történő vásárlást.

2. Az üzletet üzemelteti:

MALLHATTAN LTD

Cégszám: 08454948
590 Kingston Road, London, SW20 8DN

 office@gr-7.uk +48 604 404 284

Számlaadatok: GB54HBUK40021662052776 BIC / SWIFT: HBUKGB4115C

3. A levelezés címe a fentiek szerint.

4. A bolti vásárlás a jelen Szabályzat elfogadását jelenti.

II. A megrendelések benyújtásának és végrehajtásának eljárása

5. A megrendelés a kosárba helyezett termék, majd a „Rendelés” segítségével történhet. A szerződéses eljárás megfelelő végrehajtásához létre kell hoznia egy felhasználói fiókot, amellyel figyelemmel kísérheti a szerződés állapotát is.

6. A vásárlások megvalósításának alapfeltétele kitöltve az elérhetőségeket, egy érvényes, meglévő e-mail címet és telefonszámot, amelyen meg tudja erősíteni megrendelését.

7. A megrendelés egész évben a nap 24 órájában leadható. A hétköznapokon, 13:00 után, szombaton, vasárnap és ünnepnapokon leadott megrendeléseket a következő munkanapon hajtjuk végre.

8. A szerződés teljes vagy részmunkaidős teljesítését megakadályozó körülmények esetén a MALLHATTAN LTD. fenntartja a jogot, hogy felfüggessze a szerződés teljesítését, de a helyzetről beleegyezik, hogy haladéktalanul értesíti a Munkáltatót.

9. A megrendelések helytelenül vannak kitöltve. Az elérhetőségeket (e-mail nem létezik, vagy nincs telefon) nem vesszük figyelembe.

10. Fenntartjuk a jogot a kétes szerződések visszatartására.

11. A boltban az áruk fontban és euróban vannak feltüntetve.

12. Az árak tartalmazzák az áfát.

13. A megvásárolt termék boltja számlát állít ki. A számla fogadásához helyesen kell kitölteni az adatokat vagy személyeket.

14. Az üzlet postai úton értékesít, lehetőség van az áruk személyes átvételére is.

III. A megrendelt áruk szállításának szabályai

A külföldre történő szállítás a Royal Mail segítségével történik.

Kérjük, hogy körülbelül 7 napot várjon a szállításra (ez általában gyorsabb).

A szállítandó árukat mindig megfelelően csomagolják és védik. Kérjük, ellenőrizze a kézbesítés átvételével, vagy szállítás közben nem sérült.

Utánvéttel A MALLHATTAN LTD-hez eljuttatott küldemények nem érkeznek be.

Megtarthatja a szállítás állapotának ellenőrzését.

Ha még nincs számlája – ellenőrizze, hogy e-mailben nem szeretné-e bejelenteni a megrendelés állapotát (megadva a megrendelés számát).

IV. Fizetési módok

Üzletünk lehetővé teszi az alternatív fizetési módok egyikének használatát:

1. Banki átutalás (átutalás az Ön számlájáról a számlánkra).

2. PayPal (független biztonságos fizetési szolgáltatás).

V. Elállási jog

Elállási űrlap mintája (csak akkor töltse ki és küldje vissza ezt az űrlapot, ha el akar lépni a szerződéstől).

– A MALLHATTAN LTD-hez:

– Én / mi (*) ezennel értesítjük, hogy én / mi (*) elállok a következő áruk adásvételi szerződésétől (*) / a következő szolgáltatás nyújtása érdekében (*),

– megrendelt (*) / átvett (*),

– a fogyasztó (k) neve,

– a fogyasztó (k) címe,

– a fogyasztó (k) aláírása (csak akkor, ha ezt az űrlapot papíron közlik),

– Dátum

(*) A nem kívánt törlendő.

Az elállás következményei

Ha eláll a szerződéstől, visszatérítjük Önnek az Öntől kapott összes kifizetést, beleértve a

kézbesítés (kivéve azokat a kiegészítő költségeket, amelyek az Ön szállítási típusától eltérő szállítási típus választásából származnak)

az általunk kínált legdrágább standard szállítás típusa), indokolatlan késedelem nélkül, de mindenképpen legkésőbb 14 napon belül attól a naptól számítva, amikor értesítést kaptunk a jelen szerződés elállásáról szóló döntéséről. Az ilyen visszatérítést ugyanazokkal a fizetési eszközökkel hajtjuk végre, mint amilyeneket a kezdeti tranzakcióhoz használt, hacsak kifejezetten másként nem állapodott meg; semmilyen esetben sem számol fel díjat az ilyen visszatérítés miatt. Addig visszatarthatjuk a visszatérítést, amíg vissza nem kapjuk az árut, vagy Ön nem bizonyítja, hogy visszaküldte az árut, amelyik a legkorábbi. Az árukat indokolatlan késedelem nélkül, de mindenképpen legkésőbb 14 napon belül attól a naptól számítva, amikor közölte velünk a jelen szerződésről való elállását, visszaküldi vagy átadja nekünk. A határidő lejárt, ha a 14 napos időszak lejárta előtt visszaküldi az árut. Önnek kell viselnie az áru visszaküldésének közvetlen költségeit. Csak az áruk értékének csökkenéséért felel, amely az áruk jellegének, jellemzőinek és működésének megállapításához szükséges kezelésen kívül más.

 

Önnek jogában áll 14 napon belül indok nélkül elállni a szerződéstől. Az elállási időszak 14 nap elteltével jár le attól a naptól számítva, amikor megszerzi, vagy a szállítótól eltérő harmadik fél megszerzi az áru fizikai birtoklását.

Az elállási jog gyakorlásához félreérthetetlen nyilatkozattal (pl. Postai úton, faxon vagy e-mailben küldött levélben) tájékoztatnia kell minket (London Road 5, London, SW17 9JR, Egyesült Királyság) a jelen szerződés alóli elhatározásáról. . Használhatja a mellékelt visszavonási űrlapot, de ez nem kötelező.

Az elállási határidő betartásához elegendő, ha az elállási jog lejárta előtt elküldi az elállási jog gyakorlásával kapcsolatos közleményét.